Duschvägg

En duschvägg ifrån döden!

augusti 12, 2015

Nu ska ni få höra varför jag har betet mig så skumt nyligen. Ni vet hur det är när man får en sån där nära döden upplevelse, eller det kanske ni inte gör, det är ju ett väldigt säkert samhälle för det mesta. Jag vet iallafall hur det är med nära döden upplevelser nu. Man blir helt kall på insidan och sen går man och är ödmjuk och trevlig mot folk, det är hemskt rent ut sagt. Rent skämtet var helt omedvetet.

Till historian

Det var ju såhär då, jag tog min rutinmässiga nattdusch, detta efter att ha varit ute och druckit en mellan stor mängd(läs full-like-a-kastrull). När jag står där och tvålar in mig så kommer den där kritiska punkten, tvåla in benen. Detta gör jag alltid genom att lyfta på ena benet, alltså så står jag på ett ben mitt i duschen, bland tvål och på fylleskakig ben. Jag vinglar till lite, parerar för mycket och flyger baklänges. Rakt in i duschväggen flyger jag, den glider upp och jag glider ner på marken med en liten duns. Jag sitter och tänker ”fasen vad det där kunde gått dåligt”. Helt ensam i lägenheten var jag och hade det inte varit för en ordentlig duschvägg så hade jag slagit huvudet i det stenhårda klinkergolvet. Hade jag haft bara ett draperi eller en billigare duschvägg så kunde det varit över för mig. Många duschväggar håller inte för att en klumpeduns som mig faller på dom, knappt ens att dom dämpar fallet.

Jag uppmanar alla er där hemma att installera en säker dusch, och tvätta inte benen på ett ben när ni är onyktra.