elbolag och elavtal

Elbolag och alla olika elavtal, jag blir galen

augusti 21, 2015

Efter att vi varit missnöjda med vårt tidigare elavtal hemma så sa vi upp det och flyttade ut i en stuga i ett par månader. Nu funderar vi på att flytta tillbaka till staden ett tag och då måste vi ta tag i det där med att välja ett elbolag och allt det där. Det är troligen min största stress faktor i livet och det rubbar mig ur balans.

Jag funderar på om elbolag medvetet försöker vara svåra att förstå och lurar folk med flit. Detta skulle kunna vara en affärsmodell för att folk inte ska gå in och granska de alla elavtal utan bara ta det första de ser.

När jag ska välja snart dock så tänker jag gå in på djupet. Jag ska ringa alla elbolag och läsa igenom alla elavtal, mig kommer dom inte lura igen.

Efter denna långa period av sökning som nu avslutats så har jag äntligen hittat ett elbolag som har lite vettiga elavtal, så nu kanske det är dags att flytta hem då.