Takläggare Jönköping

Börja renovera uppifrån, med takläggare

juli 7, 2015

Det är viktigt att se helheten, och det gäller allt! Att bygga om ett hus är något jag vet att många av samhällets invånare tar tag i och ofta blir det knäcken. det kan vara tufft för ett förhållande, ofta i samband med barn. Så första Råd.

Planera

planera för i gudskull ordentligt! köp inte bara ett hus för att det känns spännande, tänk på kostnaderna och tänk på tiden. Man måste ha minst 3-4 timmar över varje dag att spendera på sina barn. Man bör inte arbeta på renoveringen av sitt hus mer än 10 timmar i veckan om man har ett heltids jobb. Om ni nu ändå tycker att ni kan klara av att bygga om ert nya inköpta hus så finns det mycket grundläggande grejer att tänka på. Jag listar några här.

No.1

Renovera det viktigaste först, inte det roligaste. Det viktigaste är det som är farligt att bo utan och sådant som man kan vara säker på lägger sig som en direkt ökning av husets värde. Några experter som det kan vara bra att ringa först är takläggare, rörmokare och elektriker. Dessa kan direkt göra skillnad på husvärdet. Det är viktigt att hitta rätt hantverkare, det är inte lätt. Jag har personligen varit i denna sits, då bodde vi i Jönköping, så jag har några tips på hantverkare i de trakterna. Hör av er om ni vill veta mer om dom.

No.2

Planera ordentligt och gör en grundlig budget med stor buffertar, det går nästa alltid fel ett par gånger, det måste ni kunna betala för.

No.3

Fundera djupt på om din partner är en person som du klarar av att lägga tusen timmar på att bygga om ett hus ihop med. Detta låter väldigt deprimerande, men det är ruskigt viktigt. Jag hoppas innerligt att ni lyckas så om ni har problem hör av er.